Geschiedenis

Beer n tea is een creatief digitaal bureau in Breda, opgericht door Berend Buningh, Wouter van Groesen en Timo van der Zanden. Het bedrijf is ontstaan uit twee losse ondernemingen, Beer ‘n’ Tea en Flashin. Beer ‘n’ Tea werd in januari 2009 opgericht als all-round grafisch bureau door Berend en Timo. Flashin werd in maart 2007 opgericht als bureau voor web- en software-ontwikkeling door Wouter. In de zomer van 2013 zijn we samen aan de slag gegaan aan de nieuwe website voor Hardwell. De competenties bleken elkaar zo aan te vullen, dat we uiteindelijk eind 2014 besloten hebben om samen verder te bouwen aan de toekomst: Beer n tea B.V. werd opgericht. 

Het internetbureau

Beer n tea is een veelzijdig internetbureau met een zakelijke mindset. We denken proactief mee met onze opdrachtgevers en zetten altijd graag dat extra stapje. Als een betrokken partner stellen we ons op als een verlengstuk van de organisatie van de opdrachtgever. Daarbij richten we ons op het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties, websites en digitale producten, zowel voor onze opdrachtgevers als onze eigen initiatieven. 

We brengen de visie van de opdrachtgever met de nieuwste technieken tot leven, en denken vanuit onze eigen jarenlange ervaring ook graag mee over hoe het beter kan. Je kan ons midden in de nacht wakker maken voor uitdagingen die het uiterste vergen van webdesign, webtechnologie en interactie-ontwerp.

Bij Beer n tea geloven we dat alle oplossingen die we maken het leven een beetje makkelijker moeten maken. Of dit nu gaat om het automatiseren van bedrijfsprocessen, het verbeteren van de klantervaring, of het op de markt brengen van een nieuw product. Bij alles wat we doen streven we naar het kwalitatieve topniveau dat onze klanten én de klanten van onze klanten verder brengt.

Wil je meer weten?

Kom langs voor een kop koffie! We bespreken graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op