De uitdaging

Crowdrealestate heeft op 14 januari 2016 goedkeuring van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) gekregen om te bemiddelen in opvorderbare gelden. Crowdrealestate staat dus onder doorlopend toezicht van de AFM en neemt zo veel mogelijk maatregelen om zowel consumenten als vastgoed-ondernemers te beschermen.

Bij de ontwikkeling van een crowfunding-platform komt veel kijken. Crowdrealestate is nog geen gevestigde naam, dus is het belangrijk dat het nieuwe platform de kernwaarden van het bedrijf uitstraalt. Toegankelijk, transparant en betrouwbaar. Daarnaast was het financiële aspect van de website een leuke uitdaging. Omdat er serieuze bedragen in omgaan, moest er voldaan worden aan een aantal technische eisen.

Ontwikkeling

Voor het design van Crowdrealestate.nl hebben wij ons vastgehouden aan de kernwaarden. Het ontwerp is clean, duidelijk en simpel, waardoor het een toegankelijke website is geworden. Alle informatie is binnen drie klikken te vinden en het algemene ontwerp straalt rust en vertrouwen uit.

Daarnaast hebben we veel aandacht geschonken aan de betalingen, processen en het visualiseren van data.

Ga naar Crowdrealestate.nl

Het investeringsproces

We hebben veel aandacht besteed aan de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van het investeringsproces. Dit proces is namelijk één van de belangrijkste onderdelen van een beleggingsplatform, maar er moest ook rekening gehouden worden met de regelgeving van de AFM. Uiteindelijk zijn we tot het volgende proces gekomen.


De heren van Beer n tea hebben een zeer solide crowdfunding- en beleggingsplatform voor vastgoed neergezet. De techniek achter de website staat als een huis, het design is mooi en wij zeer tevreden over het gehele traject. Ze beschikken daarnaast over genoeg kennis en ervaring om lekkere koffie te zetten.

Kunnen we met je mee denken?

Kunnen we met je meedenken over de beste software oplossing? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek.
Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op