De klant

Stappen & Shoppen is een city marketing platform dat richt zich op de promotie van de drie belangrijkste trekpleisters in een stad of regio: horeca, retail & cultuur. Hiervoor is een cross-mediaal city marketing platform opgericht in de vorm van magazines, een internetplatform en daaraan gekoppelde mobiele apps. De verschillende media kanalen zijn zo op elkaar afgestemd dat ze elkaar aanvullen en versterken.

Naar stappen-shoppen.nl

De uitdaging

Stappen & Shoppen is de afgelopen jaren gegroeid van een foto dienst binnen het nachtleven tot een volwaardig en doordacht platform voor de promotie van horeca, retail en cultuur in de regio Breda. Door de jaren ervaring en groei voldeed het platform dat men vanaf de start gebruikte niet meer, en was het niet meer van deze tijd. Zowel qua functionaliteiten, vormgeving en gebruikte technieken schoot het vorige platform te kort na vele jaren dienst, en was de uitbreidbaarheid naar andere steden kapitaal en arbeidsintensief.

Arathorn Gummlich, oprichter en eigenaar van Stappen & Shoppen, heeft Beer n tea benaderd als strategisch partner voor de ontwikkeling van het nieuwe platform en de app (Android en iPhone).

Door de jaren ervaring en de sterke groei, heeft Stappen & Shoppen een duidelijk beeld kunnen vormen van wat er belangrijk is voor een goed werkend platform, en waar de prioriteiten moesten komen te liggen. 

  • Intuitieve back-end voor personeel
  • Makkelijk te gebruiken voor klanten
  • Ontwerp in lijn met huisstijl van magazines
  • Uiteenlopende koppelingen met derden
  • Totale integratie met social media
  • Modulaire uitbreidbaarheid
  • Simpel uitbreiden naar nieuwe steden
  • Langlopende samenwerking

Samen met Beer n tea hebben wij het meest uitgebreide en meest complete city-marketing platform gebouwd wat er beschikbaar is op de markt. Beer n tea heeft alle wensen van ons om het nieuwe platform boven het oude platform te doen stijgen meer dan waar gemaakt. Iedereen van Beer n tea was erg betrokken en samen met hun partners hebben zij voor een goed resultaat gezorgd.

Alles op een rijtje

Inmiddels heeft Stappen & Shoppen honderden locaties in het bestand staan in verschillende plaatsen. Daarom was de vraag des te groter om eenvoudig te kunnen zoeken, filteren en sorteren. De filteropties zijn volledig te beheren.

Een kijkje in de zaak

Veel mensen komen naar Stappen & Shoppen om meer te weten te komen over een winkel of horecagelegenheid in de regio. De locatiepagina hebben we zo ingericht dat je gelijk binnenkomt in de sfeer van de zaak en alle informatie makkelijk kunt vinden.

Je staat erop!

Een belangrijk deel van de werkzaamheden van Stappen & Shoppen is het maken van foto's op uitgaansavonden. Nu staat iedereen er nog beter op! Watermerken worden automatisch toegevoegd en gebruikers kunnen toffe foto's direct kopen.

Plaatjes kijken

Voor de website hebben we een responsive slideshow-module ontwikkeld waarmee je eenvoudig door foto's heen kunt bladeren en waar mogelijk direct foto's kunt kopen met iDeal. Natuurlijk is de module geschikt voor mobiele devices.

50.000

bezoekers per maand

Beer n tea heeft onze wensen en ambities perfect weten te vertalen in het huidige platform. Door de flexibele en meedenkende houding hebben we samen het toonaangevende platform voor city marketing in Nederland gecreëerd.

Wil je meer weten?

Kom langs voor een kop koffie! We bespreken graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op