De klant

Steungezin.nl is een internetplatform waar je profielen vindt van mensen die het niet zo breed hebben en hierdoor geen geld hebben om bepaalde rekeningen te voldoen of spullen te kopen. Zoals een rekening voor steunzolen, een schoolreis voor de kinderen of de energierekening. Een bezoeker kan deze mensen direct helpen door deze noodzakelijke kosten via iDEAL te betalen. Steungezin.nl maakt het geld rechtstreeks over naar de dierenarts, school, zorginstantie of (web)winkel. Tevens controleren ze ook de geldigheid van de rekening of wens.

De kracht van het concept is dat mensen uit een bepaalde stad, in dit geval Breda, andere mensen uit de stad kunnen helpen, zonder dat er geld naar een bestuur of bestuurder gaat. Alle rekeningen worden 1 op 1 betaald, en is altijd anoniem.

Meteen vanaf het eerste contact met Wouter wist ik dat we met onze neus in de boter waren gevallen. Beer n tea is anders en dat merk je aan alles. Aan de manier waarop cases worden benaderd bijvoorbeeld; vanuit een zo breed mogelijk perspectief en van daaruit werken naar een doel. Maar waar andere bureaus dat doel zo snel mogelijk willen behalen, neemt Beer n tea de ruimte om de weg naar het doel zo goed mogelijk af te leggen. Het eindresultaat is daardoor ook beter en het werkt uiteindelijk een stuk efficiënter. 

Wouter, Berend en Timo hebben het lef om de tijd te nemen om zich goed te verdiepen in de waarom-vraag van je doelstelling, denken pro-actief mee (!) en doen dit vanuit een sterke betrokkenheid.

Het is méér dan een bureau wat je inhuurt om je product te laten ontwikkelen; op de weg naar je product ontwikkel je ook een connectie die op vriendschappelijke wijze wordt ingevuld, waardoor de samenwerking heel natuurlijk aanvoelt. Ook dat draagt bij aan een beter eindresultaat. Wij vinden het vooruitstrevend dat Wouter, Berend en Timo durven te werken vanuit de menselijke maat, waarden en normen. Zelden hebben we zoveel vertrouwen gehad in een zakelijke relatie als bij onze bizzfriends van Beerntea.com

De uitdaging

Steungezin.nl is gestart in 2013 en had al een bestaande website van een andere partij, die in totaal goed was voor 198 betalingen sinds de start. Omdat de website niet meer voldeed, en steungezin.nl meer wensen had dan dat de vorige partij kon leveren, kwamen zij bij Beer n tea uit. De wens was onder andere dat bezoekers kunnen kijken of er in de eigen wijk iemand hulp nodig had, zonder dat de identiteit van de hulpbehoevende bekend werd.

Het volledig nieuw ontwikkelde design voor de website zorgt ervoor dat de focus ligt waar hij moet liggen; de gezinnen en hun wensen. In 1 oogopslag ziet de gebruiker de eerste aanvragen, en een duidelijke uitleg van hoe het concept werkt.

Neem een kijkje op Steungezin.nl

Beheer

Steungezin.nl is volledig geïntegreerd in ons intern ontwikkelde Pitcher CMS. Dit uitgebreide content management systeem is ontwikkeld met focus op snelheid, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met behulp van dit systeem hebben we op maat zoveel mogelijk processen geautomatiseerd, zodat het beheer eenvoudig en overzichtelijk is.


530% meer donaties

In de eerste maand na lancering van de nieuwe website hebben we al een groei gezien van meer dan 530%. Een fantastisch resultaat, waar we samen met Steungezin.nl erg trots op zijn! Daarnaast staan er voor dit jaar nog veel uitbreidingen en updates op het programma, dus we zijn er van overtuigd dat deze groei alleen maar verder kan doorzetten.

Kunnen we met je mee denken?

Kunnen we met je meedenken over de beste software oplossing? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek.
Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op