Makkelijker werken met maatwerk software.

Heb je een idee waarmee je het werk van jou en je collega’s een beetje makkelijker zou kunnen maken? Of is je bedrijf snel gegroeid en denk je dat de huidige werkwijze wel wat efficiënter kan? Misschien is het dan nu tijd om je bedrijfsprocessen te ondersteunen met maatwerk software.

Je eigen bedrijfsvoering als uitgangspunt

Iedere organisatie is anders en bestaat uit andere bedrijfsprocessen, maar ze lijken wel vaak op elkaar. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is dat juist de hoofdreden dat standaardsoftware niet de beste oplossing is. De organisatie moet zich aanpassen aan software, in plaats dat de software de bedrijfsvoering ondersteunt. Het zorgt voor enorm intensieve trajecten om draagvlak te creëren bij de medewerkers en om de software te integreren in de organisatie, vaak met wisselend resultaat en een fors prijskaartje.

Beer n tea portfolio

Zo snel mogelijk aan de slag

Daarom is maatwerk software vaak juist een heel goed idee. Omdat processen tussen bedrijven best veel op elkaar lijken, kunnen we delen van eerder ontwikkelde software hergebruiken. We analyseren samen met jou je organisatie, en bepalen zo gezamenlijk op welke plekken de meeste winst te behalen valt. We stellen ons op als een betrokken partner die geldt als verlengstuk van jouw organisatie. En meestal valt het kostenplaatje ook nog erg mee, de investering is zo terugverdiend en smaakt naar meer!

Waarom heb ik dan maatwerk software nodig?

Ben jij of je collega’s vaak met herhaalde administratieve taken bezig? Besteed je heel veel tijd aan het werken in Excel? Vul je soms twee keer dezelfde gegevens in, maar in verschillende systemen? Het zijn een aantal voorbeelden van ‘red flags’. Allemaal punten die waarschijnlijk met een klein beetje software veel makkelijker te maken zijn.Laten we jouw werk een beetje leuker maken.

Neem vrijblijvend contact met ons op, de koffie staat klaar!

Maak een afspraak