Software die verder gaat dan code

Beer n tea maakt niet zómaar software. Want ook al zijn we echte development-nerds, goede software beperkt zich niet tot code. Ook over de achterliggende techniek, het design, het gebruiksgemak en de exploitatie ervan moet goed worden nagedacht. Of we nou aan de slag gaan met een webapplicatie, SaaS-product of API-koppeling, de vraag “wat levert het precies op?” zoemt bij ons altijd in het achterhoofd.

Lees ons verhaal

Ontwikkelaars met verstand van zaken

Niet alleen helpen we menig klant verder met het automatiseren van hun bedrijfsprocessen, we maken en exploiteren ook succesvolle SaaS producten die we zelf bedenken in het Beer n tea creative lab. Dat stilt onze honger als creatieve software pioniers en biedt ons het inzicht en de kennis om het ook voor jou als opdrachtgever beter te doen. Dus, software ontwikkelaars mét verstand van zaken.

Club van sociale nerds

We zijn een stelletje bevlogen vakidioten met ieder zijn of haar expertise. Van product owner tot full stack developer. Samen bouwen we aan complexe en uitdagende digitale projecten. De ene keer voor onszelf en de andere keer net zo graag voor onze opdrachtgevers. En wat krijg je als je die groep sociale nerds in één toffe kantoorruimte in hartje Breda zet? Mooie producten, scherpe resultaten, creatieve gouden eieren en… flink wat gezellige chaos op de vrijdagmiddagborrel.

Frank Nieuwland

Carnivoor

Ivo Smits

Nachtbraker

Mathias Delahaije

Grenswacht

Maya Wijnen

Bezige bij

Timo van der Zanden

Pixelneuker

Wouter van Groesen

Weet het altijd beter

We’re hiring!2

We zoeken altijd sociale nerds die het Beer n tea team komen versterken. Word je blij van je eigen werk indelen, meedenken over de beste oplossing en aan de start staan van nieuwe software producten? Ding, ding, ding! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We kijken ernaar uit!

Bekijk de vacatures

We mogen ons met trots de development partner van deze merken noemen:

Kunnen we met je mee denken?

Kunnen we met je meedenken over de beste software oplossing? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek.
Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op