Beer n tea, veelzijdig internetbureau uit Breda

Bij Beer n tea geloven we dat alle oplossingen die we ontwikkelen het leven een beetje makkelijker moeten maken. Of dit nu het automatiseren van processen is, of het verbeteren van de klantervaring. We zijn gek op uitdagende projecten die het uiterste vergen van webdesign, webtechnologie en interactie-ontwerp. En bij alles wat we doen staat kwaliteit centraal.

Lees ons verhaal

Gebrouwen in Breda

Beer n tea is gevestigd in het schitterende Breda, het creatieve hart van Zuid-Nederland. Dat zie je terug in alles; onze typisch Bredase klanten zoals Hardwell, Stappen & Shoppen en Dannic, onze open manier van communiceren en onze voorliefde voor een lekker biertje. Kom een keer langs. De deur staat altijd open!

Meet the team!

Ons team is nog klein, maar bijzonder veelzijdig. We hebben alle expertise en ervaring in huis om te werken aan complexe, uitdagende webprojecten. Ook houd je altijd contact met de mensen die ├ęcht aan je project werken en dus precies weten wat wel werkt en wat niet.

Rowan Ramtahalsing

Wunderkind

Wouter van Groesen

Weet het altijd beter

Berend Buningh

One man callcenter

Timo van der Zanden

Pixelneuker

Ivo Smits

Nachtbraker

We're hiring!3

We zijn continu op zoek naar talent om ons team te versterken. Denk je dat jij de perfecte persoon bent voor ons team? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie. We waarderen initiatief altijd en geven iedere sollicitatie even veel aandacht.

Bekijk de vacatures

We werken met trots voor mooie merken, klein en groot.

Wil je meer weten?

Kom langs voor een kop koffie! We bespreken graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op