Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We vinden het belangrijk om ook als klein bedrijf na te denken over duurzaamheid, het klimaat, en vooral lokaal een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Dat doen we door het ondersteunen van verschillende (lokale) initiatieven. Op deze pagina vind je een overzicht van projecten waar we een bijdrage aan leveren en hebben geleverd. 

Climate Positive Workforce

We supporten het project Ecologi voor een positievere impact op het klimaat.

We offset our carbon footprint via Ecologi

Helptopay.nl

In deze gekke tijden is omdenken essentieel voor ondernemers. Hoe kan je in de huidige situatie toch succesvol verder met je bedrijf? De creatieve initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond, maar allemaal hebben ze één ding gemeen: online is het nieuwe normaal. En dat vraagt soms om aanpassingen van de bestaande betaal- & bestellingsprocessen. Helptopay ondersteunt ondernemers bij deze transitie door middel van een eenvoudig te gebruiken geautomiseerde betaaloplossing. Hoef jij geen uren meer bestellingen te checken of te hanessen met Tikkies of betaalverzoeken. Graag gedaan ;-)

Met de ervaring die wij in het maken van software hebben kunnen wij nu omdenken. We vonden dat dit efficiënter kon. Met onze ervaring in booking software zijn we daarom aan de slag gegaan met een geautomatiseerde betalingstool om ondernemers te helpen met deze nieuw ontstane processen.

Helptopay!

Stichting Steungezin.nl

Steungezin.nl is een internetplatform waar je profielen vindt van mensen die het niet zo breed hebben en hierdoor geen geld hebben om bepaalde rekeningen te voldoen of spullen te kopen. Zoals een rekening voor steunzolen, een schoolreis voor de kinderen of de energierekening.

Bekijk de case

Kunnen we met je mee denken?

Kunnen we met je meedenken over de beste software oplossing? Kom langs voor een kop koffie en een goed gesprek.
Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op