Websites

We ontwikkelen websites die helder communiceren en gericht zijn op het behalen van doelstellingen. Iedere website die we maken is daarin uniek.

Webapplicaties

Webapplicaties kunnen ingezet worden voor tal van toepassingen. En het mooiste is dat gebruikers het overal en altijd kunnen gebruiken.

Internetplatformen

Internet is bij uitstek geschikt voor het verbinden van mensen en informatie. Hiervoor ontwikkelen we uitgebreide maatwerk-platformen.

Mobiele apps

Vaak staat een website niet meer op zichzelf, maar moet informatie via veel verschillende kanalen beschikbaar zijn. Apps zijn daarin een krachtig middel.

Webshops

E-commerce is een steeds belangrijkere toepassing op internet. We maken krachtige maatwerk-webshops gericht op conversie en usability.

Onze belofte.

Bij Beer n tea zijn we trots op ons werk, en zullen we altijd tot het uiterste gaan om iets op te leveren dat zowel de klant, eindgebruiker als onszelf gelukkig maakt. Wij geloven in het aanbieden van een totaalpakket, zonder rare fratsen achteraf of upgrades die in onze ogen standaard zouden moeten zijn. Daarom bieden we altijd standaard;

 • Altijd maatwerk

  Groot of klein project, grafisch uitdagend of technisch ingewikkeld, webdesign of internetapplicatie; alles word bij ons op maat gemaakt. Beer n tea staat voor jezelf onderscheiden, uniek zijn en opvallen tussen de anderen. Zowel grafisch als functioneel. Ons team werkt intensief met je samen om tot de beste oplossing te komen. Onder het genot van een goeie kop koffie op ons kantoor in Breda natuurlijk.

 • Gebruiksvriendelijk en doelgericht

  Interactie ontwerp houd in dat wij gebruiksvriendelijke websites en webapplicaties ontwerpen, waarbij je uitgaat van twee uitgangspunten: zakelijke doeleinden van een website en de gebruikers doeleinden. Bij Beer n tea zoeken wij de juiste balans. Daarnaast is usability ontzettend belangrijk. Usability kun je grofweg vertalen naar gebruiksvriendelijkheid. Een site met een slechte usability zal gebruikers niet alleen hinderen in het uitvoeren van hun taken maar ook nog eens voor irritatie zorgen. Een eerste indruk kan je maar 1 keer maken, dus letten wij goed op dat dit vanaf meet af aan klopt.

 • Professionele hosting

  We bieden zelf hosting aan voor onze klanten. Met betrouwbare hosting in een professioneel datacenter bieden we hosting en service die perfect aansluit bij de eisen van je project. Hierdoor kunnen wij altijd ondersteuning bieden en kunnen wij snelle en goede service garanderen. Zo verkleinen we de communicatielijnen, heb je voor alle zaken één aanspreekpunt en heb je zeer goede uptime. Daarnaast maken we iedere nacht back-ups van de websites en applicaties.

 • Responsive webdesign

  Responsive design is bij Beer n tea ook gewoon standaard. Het is niet van deze tijd om een website te laten bouwen die zichzelf niet aanpast aan het schermformaat, aangezien meer dan 50% van al het internet verkeer tegenwoordig via mobiele apparaten komt. Al onze designs worden dan ook eerst uitvoerig getest op mobiele apparaten zoals tablets en smartphones.

 • Laatste technieken, jarenlange ervaring

  Je zou het niet zeggen gezien onze leeftijd, maar we draaien al een flinke tijd mee. En doordat wij in onze tienerjaren al begonnen, hebben we ondertussen een goed inzicht in wat werkt, wat niet werkt, en wat het proberen waard is. Wij zoeken altijd de grenzen op om de gebruikers van onze websites de ultieme ervaring te geven. Zo levert elk project optimaal resultaat op.

 • Zoekmachine-optimalisatie en Google Analytics

  Waar websites zijn, zijn zoekmachines. En die weten de door ons gebouwde websites goed te vinden. Van meet af aan zorgen we dat je nieuwe website of webapplicatie technisch geoptimaliseerd is voor maximale vindbaarheid, en adviseren je graag bij het schrijven van de content van je website.

 • Garantie

  Na akkoord voor oplevering krijg je bij Beer n tea standaard twee maanden garantie. In deze twee maanden kun je rustig alles testen en mocht er onverhoopt iets mis gaan, reparen wij dit direct en kosteloos. In onze ogen niet meer dan logisch, want we werken samen aan het beste resultaat.

Werkwijze

We zien de samenwerking met onze klanten als een echte partnership. Het beste resultaat behaal je als je intensief met elkaar communiceert en werkt. We doen er dan ook alles aan om je vroeg en veelvuldig te betrekken bij het proces.

Beer n tea is méér dan een bureau wat je inhuurt om je product te laten ontwikkelen; op de weg naar je product ontwikkel je ook een connectie die op vriendschappelijke wijze wordt ingevuld, waardoor de samenwerking heel natuurlijk aanvoelt. Ook dat draagt bij aan een beter eindresultaat.

 1. Kennismaking

  Een goede klik is belangrijk voor een langdurige samenwerking. Tijdens de kennismaking kijken we onder het genot van een kop koffie wat we voor je kunnen betekenen.

 2. Voorbereiding

  In de voorbereiding vertalen we je doelstellingen, eisen en wensen naar een heldere opdrachtbeschrijving die we tijdens de ontwikkeling als naslagwerk gebruiken.

 3. Kick-off

  Voordat we echt van start gaan, gaan we nog een keer samen aan tafel zitten om het project officieel af te trappen en het plan door te nemen.

 4. Design

  Het design is een belangrijke fundering voor het project. We ontwerpen vaak een solide basis, zodat de look and feel voor het hele project helder is.

 5. Technische realisatie

  We starten altijd zo snel mogelijk met de eerste stappen van de technische realisatie. We merken dat op die manier een ontwerp al snel gaat leven en dat we vroeg kunnen beginnen met testen.

 6. Testfase

  We kijken of de website of webapplicatie zich goed aanpast aan alle schermformaten, of processen naar behoren werken en testen we in verschillende browsers, voor een optimale gebruikerservaring.

 7. Lancering met borrel

  De lancering is iets feestelijks, en wij zouden Beer n tea niet zijn als we hier niet iets mee zouden doen. Dus hoort een borrel na afronding met alle betrokkenen er ook bij.

Wil je meer weten?

Kom langs voor een kop koffie! We bespreken graag vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen. Stuur een bericht of bel ons op 076 204 30 31.

Neem contact op